Vloeronderhoud

Een goed onderhouden en gereinigde werkvloer is van groot belang voor u en uw werknemers. Naast uiterlijk zijn ook veiligheid, hygiene en slijtage belangrijke elementen waar rekening mee gehouden moet worden. Een werkvloer die intensief wordt gebruikt stelt hele andere onderhoudsvereisten dan een vloer in een ruimte die weinig gebruikt wordt. De levensduur van een vloer kan aanmerkelijk verlengd worden door gebruik te maken van de juiste schoonmaakmiddelen en/of coatings.

Van eventuele zichtbaar wordende slijtage plekken maken wij direct melding en indien nodig c.q. gewenst adviseren wij u ook over hoe die plekken gerepareerd of extra behandeld kunnen worden.

Om de vloer en de reiniging ervan goed te kunnen beoordelen maken wij een afspraak met u om ter plekke de situatie te bekijken. Onze bevindingen en uw wensen zorgen dan voor een op maat gemaakte offerte. Vanzelfsprekend maakt u dan gebruik van onze jarenlange opgedane ervaring en opgedane kennis inzake vloeronderhoud en schoonmaakmiddelen.

Uw voordelen zijn:

  • Langere levensduur van de vloer c.q. de vloerbedekking.
  • Slijtage en onregelmatigheden worden snel geconstateerd en gemeld hetgeen belangrijk is voor de veiligheid
  • Prima prijs- en kwaliteitsverhouding
  • Flexibele werktijden

Limpex onderhoud vloeren in kantoorpanden,onderwijs– en zorginstellingen en bedrijfspanden. Wij zorgen o.a. voor het reinigen en onderhoud van tapijt, vloerbedekking zoals pvc en linoleum-marmoleum, natuursteen, houten vloer en gietvloer.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

 

Offerte aanvragen