Sponsoring

Respect en bewondering.
Wij zijn geen bedrijf die een hoge prioriteit kunnen en willen stellen aan sponsoring. Marc Evers uit Hillegom is echter iemand waarvoor wij graag een uitzondering maakten.

Marc Evers is 26 jaar en paralympisch zwemmer. Paralympisch omdat hij geboren is met een verstandelijke beperking en autisme. Hij gaat echter niet uit van zijn beperkingen, maar van zijn mogelijkheden. Zijn vader zegt wel eens dat Marc zijn beperking (autisme) juist zijn grote kracht is. Hij kan zich als bijna geen ander bijzonder goed focussen op de doelen die hij voor ogen heeft.

Marc dwingt met zijn inzet en positieve instelling respect af. Niet alleen door de sporters maar ook bij de mensen om hem heen Zo ook bij ons. Zijn inzet sluit nauw aan bij de filosofie van ons bedrijf.

Marc we zijn trots op je.
Limpex schoonmaakdiensten.

Kijk maar eens op de website van Marc.

Op zijn site staan een aantal fotoalbums en filmpjes van belangrijke wedstrijden en gebeurtenissen, mijn palmares, een nieuwsbrief waar hij zijn ervaringen op bijhoudt, een gastenboek en andere informatie. Als u lid wordt van zijn nieuwsbrief krijgt u automatisch een bericht bij belangrijke gebeurtenissen. Van de meest belangrijke wedstrijden maakt hij een verslagje dat hij dan via de nieuwsbrief doorstuurt.

Kijk, lees en laat u inspireren.