Sloop- en strippingwerkzaamheden

We hebben het in dit geval over een gehele of gedeeltelijke Casco stripping. Stel u gaat een nieuwe keuken plaatsen of zelfs de hele verdieping grondig verbouwen. Om dat te kunnen doen moet alles worden gestript, oude keuken en apparatuur weg, schrootjes plafond en de vloerbedekking ga zo maar door. Wij kunnen in opdracht van zowel een particulier als een aannemer deze stripping voor u uitvoeren.

Wij slopen als u dat wilt alles uit de woning of het bedrijfspand wat u niet meer wilt hebben c.q. wat u gaat vernieuwen. Dat kan een complete badkamer zijn, plafonds, tegelvloeren, een keuken enz enz. Alles wordt vakkundig en veilig verwijderd en afgevoerd en het casco wordt schoon opgeleverd. Als wij weg zijn kan de verbouwing direct beginnen.

Vraag geheel vrijblijvend onze overzichtelijke offerte aan.  De offerte is vaak voorzien van een vaste, lage zogenaamde all in prijs. dat wil zeggen dat u alleen het bedrag betaald wat in de offerte staat. de prijs is inclusief alle bijkomende kosten. zoals de manuren, materiaalkosten, reiskosten, afvoer afval, transport en stortkosten afval, etc

Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Graag overleggen wij met u over alle mogelijkheden van deze dienst.

Offerte aanvragen