Overige diensten

Naast de onder het menu Diensten opgenomen schoonmaakdiensten kunt u bij Limpex ook terecht voor overige diensten.  Wij ervaren het als een uitdaging om een specifieke dienst die u wilt laten uitvoeren geheel naar uw wensen samen te stellen en uit te kunnen voeren.

Huismeesterdiensten
Limpex ziet de huismeester als het visitekaartje van uw onderneming. Hij staat altijd voor u en uw klanten klaar. Zijn taken omvatten, het openen en afsluiten van uw pand, het sneeuwvrij maken van uw stoep, het buiten zetten en binnen halen van de vuilcontainers en nog veel meer taken die wij in overleg met u aan zijn pakket kunnen toevoegen. Ook leeg staande panden hebben hun onderhoud nodig.

Enkele andere voorbeelden kunnen zijn Kantinebeheer en de levering en controle van sanitaire producten. Bijvoorbeeld de levering van handdoekjes, zeep, luchtverfrissers, toiletpapier en natuurlijk ook het bijbehorend materiaal. Onze dienstverlening kunnen wij altijd op maat aan uw wensen aanpassen.

Heeft u een specifieke wens neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om u te verrassen.

Contact opnemen